Magento upgrade service

Samen met de ontwikkeling van technologie, zoals andere software, worden er continu Magento-versies uitgebracht om de schaalbaarheid en veiligheid te verbeteren en betere functies voor de winkels te krijgen.

Waarom u uw Magento-winkel regelmatig moet upgraden naar de nieuwste versie ?

  1. Nieuwe functies: de nieuwe versie gaat gepaard met nieuwe functies die niet alleen de winkelervaring van klanten verbeteren, maar ook de backend wordt gemakkelijk gemaakt voor de beheerder.
  2. Versnel Magento-prestaties: er is een nieuwe versie uitgebracht samen met de code-optimalisatie die de Magento-winkelprestaties verbetert en bugs in de oude versie verhelpt.
  3. Verbeterde beveiliging: als u de oude versie gebruikt, betekent dit dat u een groter risico loopt om te worden gehackt, omdat de oude versie meestal meer bugs bevat. Daarom komen er beveiligingspatches bij de latere versie.
  4. Meer keuze met extensies: De markt voor extensies is erg divers, maar ze zijn meestal gemaakt op de laatste versie. Soms bent u buitengewoon geïnteresseerd in een extensie, maar deze wordt alleen toegepast op enkele nieuwere versies of zelfs de nieuwste versie!
    niet?
  5. Themaverbetering: we kunnen zeggen “Hoe nieuwer uw Magento-winkelversie is, hoe mooier hij eruitziet”, omdat de ontwikkelaars tegenwoordig meestal moeten innoveren en een beter uiterlijk moeten hebben om aan de toenemende eisen van gebruikers te voldoen.

Met alle bovenstaande redenen, waarom upgraden we de Magento-versie nu niet?

Security Patches Upgrade

Bekijk

Thema Transfer (*)

Bekijk

Database-upgrade

Bekijk

Taalpakketten

Bekijk

Magepow Extensie upgrade

Bekijk

Upgrade van extensies van derden (extra kosten)

Bekijk

Magento 1 naar Magento 2 ?

Overweeg je om je Magento-winkel te upgraden van Magento 1 naar Magento 2? Magento 2 Migration Service

Magento upgrade Plan

Stappenplan Magento Upgrade

Stap 1

Controleer de systeemvereisten voor uw nieuwe Magento/Theme versie en maak een back-up van uw winkel

Stap 2

Creëer een staging-omgeving. Tijdelijke test omgeving. We maken een testsite zoals uw huidige website

Stap 3

Uw winkel upgraden.
Voer een upgrade van uw winkel uit naar de nieuwe versie in de testomgeving.

Stap 4

Test and fix.
We testen de compatibiliteit van een staging-site met extensies, thema's… en repareren alle data bugs en gerelateerde problemen. 

Stap 5

Het publiceren van de nieuwe site.

FQAs in Magento Upgrade Service

Het hangt af van de complexiteit van het project, maar normaal gesproken duurt het slechts 1 tot 3 werkdagen.

Ja, maak u geen zorgen over de downtime, want we zullen upgraden in de testomgeving. Als we klaar zijn, hebben we slechts ongeveer een uur nodig om de nieuwe versie naar uw live winkel te verplaatsen.

Natuurlijk kan je dat. U kunt onze service bekijken om te migreren van Magento 1.9x-versie naar Magento 2.xx-versie. Klik hier

Geef ons na aanschaf van de Magento-upgradeservice de inloggegevens, inclusief (1) Cpanel-inloggegevens (of SSH-toegang en PHPMyAdmin) en (2) Toegang tot het Winkel-beheerderspaneel.
Vergeet niet te vertellen naar welke Magento-versie u wilt upgraden.

Bel ons